Міжнародний
ліцей МАУП

Ліцей

05 травня 2023, 17:05

Ліцей запрошує учнів 1-4 класів на цікавий літній табір «Summer adventures»!

З 01 – 30 червня діти зможуть не тільки активно відпочити, а й поринути у захоплюючий світ пригод у країни: «Творчості», «Спорту та розваг», «Іноземних мов», «Цікавої психології», «Танцю» та «Мандрівок»!!!

В рамках роботи табору учні  братимуть участь у різноманітних творчих заняттях, які допоможуть покращити  комунікативну компетенцію та розвинути творчі здібності. На ліцеїстів чекають цікаві майстер-класи з малювання, виготовлення сувенірів, театралізовані вистави, захоплюючі екскурсії  та інші цікаві заходи.

Окрім цього, діти матимуть можливість взяти участь у різних спортивних іграх та змаганнях, що допоможе їм зміцнити здоров'я та покращити фізичну форму.

На таборі учні також зможуть поглибити знання з англійської, німецької, польської, французької, іспанської мови та вивчати нові слова, граматичні конструкції та практикуватися у спілкуванні з носіями мови.

Зокрема, до нашої команди приєднується дитячий психолог. В контекст роботи з дітками проводитимуться індивідуальні та групові заняття, з метою розвитку самооцінки, комунікативних здібностей та вмінь.

Під час перебування дітей у таборі, Ліцей несе відповідальність за збереження життя та здоров’я діток, відповідно до усіх встановлених вимог та норм.

Про відвідування табору просимо повідомити вашого куратора класу до 12 травня 2023 року.

Вартість перебування у таборі для учнів Ліцею складає 17500,00 грн.   

                                                                                                             

При бажанні, до відвідування табору можемо залучати діток з інших навчальних закладів за телефоном: +380967509998