Міжнародний
ліцей МАУП

Асоційована школа ЮНЕСКО

23 января 2017, 22:10

Конференція асоційованих шкіл ЮНЕСКО: «Видатні місця та культурна спадщина ЮНЕСКО в Україні»

23 cічня 2017 року у спеціалізованій школі №165 міста Києва відбулася міська учнівська конференція асоційованих шкіл ЮНЕСКО «Видатні місця та культурна спадщина ЮНЕСКО в Україні». Участь у конференції взяли учні 9 класу НВК «Міжнародний Ліцей МАУП» Максименко Валерія, Єзерський Євген, Гребенюков Нікіта та вчитель географії Кирилюк Олена Ігорівна. 

Цікавими для учнів були виступи науковців та спеціалістів щодо Дня Соборності українських земель. Окрім того, учасники конференції ознайомилися з видатними місцями різних регіонів країни, об’єктами світової культурної спадщини ЮНЕСКО в Україні.

Учні Ліцею презентували регіон дослідження - Запорізьку область і у вигляді стендового виступу представили всі культурні, історичні, географічні об’єкти, якими пишається ця область. Учні працювали у креативних групах, де разом з колегами з інших шкіл міста Києва, готували творчий проект «Україна – єдина країна». На думку учнів, саме ідея єдності та суверенності України  є головною умовою розвитку та процвітання нашої держави.