Міжнародний
ліцей МАУП

Ліцейний табір

18 июня 2019, 11:11

Літній Ліцейний табір «ECO–FRIENDLY CAMP» у НВК «Міжнародний ліцей МАУП»

1
7
6
8
9
10
11
2
0
4
3
5

З 3 червня 2019 року на базі НВК «Міжнародний ліцей МАУП» розпочав свою роботу літній табір відпочинку «ECO–FRIENDLY CAMP».

Перший тиждень пройшов під темою «Animal Ecology», де діти детально ознайомилися з життям та роллю різноманітних тварин планети. Ліцеїсти здійснили екскурсію до «Кінного клубу DERGACHOV» та взяли участь у розважально-виховному заході «Пухнасті пригоди», що проходив за сприяння ГО «Дружня лапа».

Протягом тижня проходила благодійна акція «Подарунки для пухнастика», де учні виготовляли іграшки та збирали корм для тварин, що перебувають у притулку в м. Вишневому.

Свої навчальні та творчі здібності учасники табору проявили на гуртках, секціях та студіях. Розвинути мовленнєву пам'ять та відшліфувати навички спілкування англійською, німецькою, французькою, польською мовами учням допомагали вчителі ліцею та native speakers.

Особливо хочеться відмітити групу майбутніх першокласників, які старанно та із захопленням поринають у світ ліцейного життя.

Отож, дітлахам ніколи сумувати, адже на них чекає ще три незабутніх тижні у таборі. Хто ще бажає отримати море позитиву та емоцій? Приєднуйтесь до нас! Ми будемо раді Вас бачити!