Міжнародний
ліцей МАУП

Екскурсії

16 мая 2019, 10:10

Подорож до Парижу та Амстердаму

П1
П3
П4
П2
П5
П6
П7
П9
П10
П8
П11

На початку травня учні НВК "Міжнародний ліцей МАУП" відвідали два чудові міста Амстердам і Париж.

Перший день розпочався з комфортного перельоту до Амстердаму та відвідаування парку Кекенхоф - королівський парк квітів у Нідерландах. Цей парк знаменитий на весь світ своїми різновидами тюльпанів, що там зібрані. У цьому році у парку була розкрита тема Сила квітів (Flower Power). Після знайомства з парком тюльпанів учні прогулялися затишними вуличками Амстердаму та насолодилися архітектурою цього неймовірного міста.

Другий день розпочався з знайомства з Парижем. Огляд Ейфелевої вежі, площі Трокадеро і захоплюючий круїз на катері Сеною. Також учні відвідали зелений оазис у центрі Парижа - музей на набережній Бранлі, який зібрав у своїй колекції зразки первинного мистецтва народів Африки, Азії, Океанії і Америки.  

На третій день чарівний світ Діснея відкрив перед учнями свої двері і, переступивши його поріг, учні стали героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Учні вирушили у захоплюючу мандрівку на машині часу і здійснити політ до зірок, познайомилися з героями Уолта Діснея, побачили дракона в Замку Сплячої красуні, погуляти по острову Робінзона Крузо та разом з Алісою поблукали Задзеркаллям.

Четвертий день у учнів розпочався оглядовою екскурсією Парижем. Учні відвідали площу Конкорд, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, величний Лувр, один з найкрасивіших театрів світу - Гранд Опера, церкву Мадлен, і в завершенні прогулялися парком Пале Рояль.

Ось так незабутньо учні провели свої травневі вихідні у Парижі та Амстердамі. Додому повернулися з великою кількість щасливих спогадів та почали вже планувати наступні подорожі.