Міжнародний
ліцей МАУП

Екскурсії

22 октября 2018, 11:11

Екскурсії для учнів НВК "Міжнародний ліцей МАУП"

Водно-інформаційний центр "Музей води"

Великі акваріуми з яскравими привітними японськими рибами, гігантський унітаз, моделі артезіанської свердловини та каналізаційного колектора - все це побачили учні 1-2 класів під час навчально-пізнавальної екскурсії до Музею води. 

       

 Лабораторія Божевільного професора

Ігрові експонати, комплекс захоплюючих головоломок, оптичних ілюзій, природних явищ в мініатюрі. Місце, де можна торкатися усіх експонатів, самостійно пізнавати світ науки - саме з такими спогадами асоціюється в учнів 3-х та 5-х класів екскурсія до Лабораторії Божевільного Професора.

 

     

 ІV Освітній фестиваль "Арсенал ідей"

Учні 6-х, 7-х, 9-го та 10-х класів відвідали Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький Арсенал», де разом з Благодійним фондом «Мистецький Арсенал» у співпраці з Соціальною програмою Марини Порошенко було організовано креативний простір, у якому поєднались творчість дітей та дорослих, наукові інновації та сміливі мистецькі проекти, сучасні освітні програми та експериментаторство.

 

XVI Національна філателістична виставка

10 та 11 жовтня учні 1-4 класів відвідали XVI Національну філателістичну виставку «Укрфілекспо-2018», присвячену 100-річчю перших поштових марок України

 

 

Національний науково-природничий музей Національної  академії наук України

Учні 8-х класів побували у Ботанічному музеї при Національному науково-природничому музеї НАН України, де ознайомились з багатим рослинним світом Євразії та України зокрема. По завершенню на ліцеїстів чекав захоплюючий квест територією музею.