Міжнародний
ліцей МАУП

Асоційована школа ЮНЕСКО

27 мая 2019, 19:07

Освітньо-науковий проект «Мисли глобально - дій локально!»

У рамках тижня практичних креативних проектів та досліджень Workshop «New creative practices» 18 травня учні 10-х класів взяли участь в освітньо-науковому проекті «Мисли глобально - дій локально!», який направлений на популяризацію цілей сталого розвитку 2016-2030.

Захід відбувся за ініціативи Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Цільова аудиторія – учнівська та студентська молодь.

Унікальність квесту полягала у застосуванні інновацій в освітній сфері (qr-кодів, смартфонів), а також можливості учнів самостійно створювати продукт для квесту (у форматі інформаційних відео про одну з цілей сталого розвитку).

Наші старшокласники створили інформаційне відео про ціль № 4 сталого розвитку «Забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх».

Окрім того, ліцеїсти взяли участь у QR-квесті. Дистанція передбачала 17 пунктів відповідно до кількості цілей сталого розвитку та вирішення питань кросворду пошукового характеру.

Учні ліцею були нагороджені Почесними грамотами та цінними подарунками.