Міжнародний
ліцей МАУП

Навчання вчителів

04 ноября 2016, 13:01

Семінар-тренінг для учителів за участі представників Microsoft

4 листопада 2016 року в Навчально-виховному комплексі «Міжнародний ліцей МАУП» відбувся навчальний семінар-тренінг для учителів за участі представників Microsoft щодо впровадження хмарних сервісів.

 Мета - впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в інфраструктуру Ліцею, ефективне управління навчальним закладом, створення умов для індивідуалізації освітнього процесу, оперативного реагування на запити учнів, батьків та вчителів.

Програмою семінару передбачено ознайомлення  з можливостями використання хмарних сервісів Office 365: електронної пошти Outlook Online, електронного календаря, текстового редактора Word Online, електронної книги Excel Online, електронного записника OneNote, редактора презентацій PowerPoint Online та сайтів, розроблених у середовищі SharePoint.

Засновник Центру нової освіти, сертифікований учитель-експерт Microsoft, тренер з інформаційних технологій Іванов Іван інформував учителів щодо новітніх підходів до навчальної комунікації, співпраці, організації мозкового штурму, формування навичок проведення он-лайн вебінарів та презентацій на прикладі використання системи конференцзв’язку Skype (Lync) Online.

Водночас учителям запропоновано обговорювати актуальні питання та формувати культуру спілкування з учнями і батьками за допомогою миттєвих повідомлень та засобами мережі Yammer.

Використання хмарних сервісів Office 365 надасть можливість створити розгорнуте хмаро орієнтоване навчальне середовище та віртуальну спільноту учнів, батьків та учителів Міжнародного ліцею МАУП.