Міжнародний
ліцей МАУП

Навчання вчителів

24 ноября 2016, 20:08

Керівництво НВК розпочало співпрацю з Посольством Республіки Польщі

24 листопада 2016 року в Посольстві Республіки Польщі відбулася зустріч директора НВК «Міжнародний ліцей МАУП» Павленко О.П. з радником, керівником реферату з питань науково-освітньої співпраці Посольства Республіки Польщі Емілією Ясюк та Послом з особливих доручень Міністерства закордонних справ Юрієм Пивоваровим.

Директор Ліцею розповіла представникам Посольства про діяльність навчального закладу та звернула увагу, що одним із напрямків роботи Ліцею є полоністика: вивчення польської мови, культури, літератури, історії.

Сьогодні Міжнародний ліцей МАУП, зазначила Павленко О.П., є навчальним закладом, який має можливості та велике прагнення стати базовим освітнім осередком для удосконалення системи вивчення польської мови у школах України.  

 Учасники зустрічі обговорили питання щодо ініціатив Ліцею:

  • налагодження безпосередніх партнерських зв’язків з навчальними закладами Польщі з метою організації мовної практики;
  • сприяння організації дистанційного навчання для наших учнів з метою отримання міжнародних сертифікатів про знання польської мови та атестатів про середню освіту Польщі;
  • залучення студентів та вчителів - носіїв польської мови до навчально-виховного процесу в Ліцеї;
  • створення науково-методичного центру на базі Ліцею з метою розробки та апробації навчальних програм і реалізації освітніх проектів.