Міжнародний
ліцей МАУП

Ліцей

30 августа 2019, 16:04

27-28 серпня у НВК «Міжнародний ліцей МАУП» відбулися батьківські зустрічі!

Першого дня відбулася зустріч адміністрації Ліцею з батьками  майбутніх першокласників. Спочатку всі зустрілися в актовій залі Президії Академії МАУП, де адміністрація та вчителі школи презентували освітні послуги та плани роботи на 2019-2020  навчальний рік. Перед батьками виступила директор Ліцею Павленко О.П.  подякувала батькам за вибір навчального закладу та висловила впевненість, що педагогічний колектив і надалі не буде шкодували сил і часу на розвиток Ліцею і завжди спрямовуватиме свої зусилля на досягнення успіху у спільній справі – вихованні успішної особистості.

Батьківські зустрічі відбулися і в класах. Вчителі та вихователі презентували навчальні програми, режим роботи Ліцею, знайомили батьків з матеріально-технічним забезпеченням та провели екскурсію Ліцеєм.

Другого дня відбулися батьківські зустрічі 5-11 класів з кураторами. Батькам була надана інформація щодо навчальних планів із кожного предмету, навчальних методик спецкурсів, режиму роботи Ліцею, мовленнєвих  практик у Великобританії, Австрії, Польщі, конкурсів та олімпіад, які чекають ліцеїстів у 2019-2020 н.р.

Ці зустрічі — спільні для всіх батьків і для індивідуального обговорення успіхів та поведінки дітей, окрім цього з метою надати достатньо інформації щодо майбутнього навчального року.

Бажаємо всім творчої наснаги та успіхів у новому навчальному році!